vrijdag 15 februari 2013

FIJN WEEKEND!

 
Recept:
 
Ingredienten
200 gr hazelnoten, fijn gehakt
100 gr pure chocolade
125 gr boter
425 gr suiker
125 ml melk
4 eieren
155 gr bloem
2 eetl cacaopoeder
1 zakje vanillesuiker
Snufje zout
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt de chocolade au bain marie. Mix de margarine met de suiker met een mixer in een kom. Voeg vervolgens de melk, eieren, gesmolten chocolade, bloem, cacaopoeder, vanillesuiker en een snufje zout toe en mix alles goed door elkaar. Spatel de gehakt noten door het beslag en schep vervolgens in een ingevette vorm. Bak de brownies 25 tot 30 min in de oven totdat de bovenkant knapperig is. Snijd de koek in stukken en serveer eventueel met een bolletje vanille-ijs.

* www.leukerecepten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten