We vallen met onze neus in de boter.
De vakanties beginnen deze week in het hele land
en we hebben stralend zomerweer!
Leg alvast een paar rolletjes zelfgemaakte kruidenboter
in de koelkast want dat komt altijd goed van pas.
Over de gebakken aardappeltjes,
laten smelten op een stukje vlees van de bbq
of lekker smeren op een stokbroodje.
Ingrediënten
Boter
knoflook
peterselie
basilicum
zongedroogde tomaatjes
olijfjes
Bereiden
Laat de boter een beetje zacht worden en hak alle ingrediënten fijn.
Prak met een vork alles door de zacht geworden boter.
Maak van de boter rolletjes in bakpapier
en laat het weer opstijven in de koelkast.
* je kan eindeloos variëren naar eigen inzicht en smaak.
wat dacht je van dille, citroen en knoflook (lekker bij vis)
of een pepertje erdoor doet het ook altijd goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten