maandag 15 april 2013

Rood-Wit-Blauw

 
Ingredienten
 
500 gram aardbeien
200 gram witte chocolade (reep)
100 gram witte suiker
blauwe kleurstof voor voeding
(verkrijgbaar via de Toko of de gespecialiseerd bakwinkel)
 
Bereiden
 
Doe de suiker in het boterhamzakje en doe er een klein druppeltje blauwe kleurstof bii. Goed schudden tot alle suiker blauw is. Wil je het donkerder, doe er dan iets meer kleurstof bij. Is het de juist kleur, doe de blauwe suiker dan in een bakje
Laat de reep witte chocolade au bain marie smelten.
Als de chocolade gesmolten is, doop de aardbei voor 2/3 in de chocolade.Terwijl de chocolade nog warm is doop je de onderste 1/3 van de aardbei in de blauwe suiker
En voilá je hebt rood-wit-blauwe aardbeien
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten